|
Foie gras dobbelsteentjes - rode biet & Goudenband
Foie gras dobbelsteentjes / rode biet & Goudenband
Benodigdheden
- Foie gras d'oie prestige
- mini rode bietjes
- gekookte rode bietjes
- borage scheuten (bernagie)
- balsamico azijn
- suiker
- kruidnagel
- peper korrels
- thijm
- kaneel
- zeezout
- laurier
Bereidingswijze
- mini rode bietjes goed afspoelen
- koken in water tot ze lichtjes zacht zijn, door zeeft gieten
- helft suiker, helft balsamico koken met snuifje zout, kaneel, enkele peperkorrels, laurier en takje thijm
- goed ingekookte balsamico door zeeft gieten en over de rode bietjes gieten
- foie gras snijden in gelijke dobbelsteentjes
- gekookt rode biet in rondjes uitsteken
- de dobeelsteentjes van ganzenlever op het bord leggen
- 2 halve rondjes en 1 volledig rondje gekookte rode biet ertussen verdelen
- zoet zure min bietjes er evenenens tussen
- afwerken met borage blaadjes en beetje balsamico sap
Opdienen met Goudenband
http://www.liefmans.be/