Foie gras dobbelsteentjes - rode biet & Goudenband

Foie gras dobbelsteentjes / rode biet & Goudenband

Benodigdheden

  • Foie gras d'oie prestige
  • mini rode bietjes
  • gekookte rode bietjes
  • borage scheuten (bernagie)
  • balsamico azijn
  • suiker
  • kruidnagel
  • peper korrels
  • thijm
  • kaneel
  • zeezout
  • laurier

Bereidingswijze

  • mini rode bietjes goed afspoelen
  • koken in water tot ze lichtjes zacht zijn, door zeeft gieten
  • helft suiker, helft balsamico koken met snuifje zout, kaneel, enkele peperkorrels, laurier en takje thijm
  • goed ingekookte balsamico door zeeft gieten en over de rode bietjes gieten
  • foie gras snijden in gelijke dobbelsteentjes
  • gekookt rode biet in rondjes uitsteken
  • de dobeelsteentjes van ganzenlever op het bord leggen
  • 2 halve rondjes en 1 volledig rondje gekookte rode biet ertussen verdelen
  • zoet zure min bietjes er evenenens tussen
  • afwerken met borage blaadjes en beetje balsamico sap

Opdienen met Goudenband
http://www.liefmans.be/