Gastronomic Trench Food: Bolle Beef - Beer Rocks - Papegaie Espuma

Gastronomic Trench Food: Bolle Beef / Beer Rocks / Papegaie Espuma

Benodigdheden

  • Pastinaak
  • Bolle Beef
  • Papegaie bier
  • wochester
  • mosterd
  • eiwit
  • room
  • mayonaise
  • pastinaak
  • mosterdbloempjes

Bereidingswijze

  • pastinaak in stukken snijden
  • koken in bier
  • laten afkoelen in bier
  • espuma: 150 g mayonaise, 100 g mosterd, 100 g room, 50 g bier, 50 g wochester; 30 g eiwit
  • pastinaak frituren en op smaak brengen met zeezout
  • stukje bolle beef in gamel
  • schuimpje erbij
  • pastinaak ernaast
  • afwerken met postelein en mosterd bloempjes

Opdienen met Papegaie bier