|
Tartare de luxe - carpaccio van ganzenlever & Reninge Bitter Blond
Tartare de luxe / carpaccio van ganzenlever & Reninge Bitter Blond
Benodigdheden
- mager rundsvlees
- augurkjes
- kappertjes
- kapper appels
- uitjes
- olijfolie
- eigeel
- Engelse saus
- mosterd
- peterselie
- verse ganzenlever
- zeezout
- peper
- bieslook
- verse foie
- garnituurtjes: borage blaadjes, zuring blaadjes, mini tomaatjes, radijs,...
Bereidngswijze
- rundsvlees fijnhakken
- augurkjes, uitjes, kappertjes fijnmixen
- lepeltje olie toevoegen
- lepeltje mosterd
- fijngemixte augurkjes, uitjes, kappertjes toevoegen
- eigeel + eigeel in pipetje
- engelse saus
- peterselie toevoegen
- alles goed mengen
- 3 quenelles van maken of kleine rondjes invormen en op het bord leggen
- garnituurtjes erop verdelen
- carpaccio van ganzenlever ernaast leggen
Opdienen met Reninge Bitter Blond
http://seizoensbrouwerij.be/