Tartare de luxe - carpaccio van ganzenlever & Reninge Bitter Blond

Tartare de luxe / carpaccio van ganzenlever & Reninge Bitter Blond

Benodigdheden

  • mager rundsvlees
  • augurkjes
  • kappertjes
  • kapper appels
  • uitjes
  • olijfolie
  • eigeel
  • Engelse saus
  • mosterd
  • peterselie
  • verse ganzenlever
  • zeezout
  • peper
  • bieslook
  • verse foie
  • garnituurtjes: borage blaadjes, zuring blaadjes, mini tomaatjes, radijs,...

Bereidngswijze

  • rundsvlees fijnhakken
  • augurkjes, uitjes, kappertjes fijnmixen
  • lepeltje olie toevoegen
  • lepeltje mosterd
  • fijngemixte augurkjes, uitjes, kappertjes toevoegen
  • eigeel + eigeel in pipetje
  • engelse saus
  • peterselie toevoegen
  • alles goed mengen
  • 3 quenelles van maken of kleine rondjes invormen en op het bord leggen
  • garnituurtjes erop verdelen
  • carpaccio van ganzenlever ernaast leggen

Opdienen met Reninge Bitter Blond
http://seizoensbrouwerij.be/