Duchesse de Bourgogne paté en radijsjes

Duchesse de Bourgogne paté en radijsjes 

Benodigdheden

  • Duchesse de Bourgogne paté
  • Radijsjes
  • Paper / zout
  • balsamico azijn
  • kruiden
  • cassonade
  • zilver uitjes
  • rode wijnazijn

Bereidingswijze

  • Paté snijden
  • radijsjes: 1/2 deel van de radijsjes in de sapcentrifuge, sap op smaak brengen met peper/ zout/ rode wijnazijn en invriezen
  • Overschot (pulp) drogen op 60° en fijnmixen tot poeder 
  • Rest van de radijsjes koken in balsamico azijn/ thijm/ laurier/ stervrucht/ peper/ cassonade/ zure uitjes en hierin laten afkoelen en beware
  • alles schikken op het bord en enkel vers fijngesneden radijsjes bijleggen

Opdienen met Duchesse de Bourgogne
http://www.brouwerijverhaeghe.be