Millefeuille van hazen- en fazantenpaté - eendenmouse - foie gras - kastanjes

Millefeuille van hazen- en fazantenpaté/ eendenmouse/ foie gras/ kastanjes 

Benodigdheden

  • kastanjes
  • hazenpaté
  • fazantenpaté
  • foie gras
  • eendenmouse
  • zoetekoeke
  • Brugse Zot bruin
  • garnituren: amarant, tripmadam, winterpostelein, affila cress, klaverzuring
Bereidingswijze
  • kastanjes reinigen
  • koken in water tot ze bijna zacht zijn
  • koken in wildbouillon en bier tot ze zacht zijn
  • laten marineren in het vocht
  • paté snijden
  • zoetekoek toasten en ffijnsnijden
  • op elkaar schikken
  • quenelle van eendenmouse erop
  • rondje foie ernaast
  • rondje zoetekoeke op de foie
  • kastanjes fijn hakken
  • afwerken met garnituren

Opdienen met Brugse Zot bruin
www.halvemaan.be