|
Koetjes en Kalfjes - foie gras - Dulle Teve
Koetjes en Kalfjes / foie gras / Dulle Teve
Benodigdheden
- Kalfscaré
- uier
- foie gras Prestige
- karnemelk
- mosterd
- witloof
- jonge kervel
- maanramanas
- crumble van iberico ham en consommé (recept zie vorige bites)
- mosterdpoeder (recept zie vorige bites)
- Dulle Teve
Bereidingswijze
- uier 1 nachtje pekelen in keukenzout
- 2 dagen ontzouten (regelmatig water verversen)
- uier enkele uren koken in een smaakvolle bouillon en bier
- uier in de bouillon laten afkoelen
- Foie gras invriezen
- karnemelk koken met agar agar en laten afkoelen, daarna vormpjes uitsteken of fijnsnijden
- uier bakken
- kalfscaré bakken kruiden
- alles dresseren op de borden
- foie gras erover raspen
Opdienen met Dulle Teve bier
www.dedollebrouwers.be