Ravioli van appels-foie gras Prestige-siroop van Lindemans Kriek

Ravioli van appels/ foie gras Prestige/ siroop van Lindemans Kriek

Benodigdheden

  • 1 flesje lindemans
  • 250g  luikse stroop
  • 1flesje appelsap
  • 3 g agar agar
  • foie gras prestige
  • appel
  • affila cress
  • duizendblad
  • bernagie bloempje
  • bosklaverzuring

Bereidingswijze

  • lindemans met luikse stroop mengen en laten koken op klein vuur tot gewenste dikte
  • appelsap en agar agar opwarmen tot 90° en laten afkoelen
  • foie gras uitvormen
  • afgekoeld appelsap zelfde grote uitvormen
  • in 2 laagjes op elkaar leggen
  • stroop er rond
  • afwerken met fijngesneden appel, duizendblad, bernagie bloempje, bosklaverzuringje

Opdienen met Lindemans Kriek
www.lindemans.be