Wushi van warmoes / fazantenpaté - vinigraitte van rode biet - mierikswortel & De Ryck Arend Winter

Wushi van warmoes / fazantenpaté / vinigraitte van rode biet /mierikswortel & De Ryck Arend Winter

Benodigdheden

  • 100 g warmoes
  • fazantenpaté
  • 1 mierikswortel
  • 100 g rode biet
  • azijn
  • olie
  • 50 g walnoten
  • 50 g appels

Bereidingswijze

  • warmoes kort blancheren
  • afkoelen in ijswater
  • laten uitlekken
  • fazantetanpaté snijden 5cm op 1 cm
  • fazantenpaté stevig oprollen in de warmoes
  • rodebiet koken
  • mixen met azijn en olie (naar eigen smaak)
  • mierikswortel mixen met citroen en room
  • walnoten breken of mixen
  • appel snijden in julienne
  • whushi in het midden van het bord
  • glaasje vinigraitte ernaast
  • 3 druppeltjes mierikswortel vooraan op het bord
  • vingraitte errond
  • walnoten en appeltje op de whushi

Opdienen met De Ryck Arend Winter
www.brouwerijderyck.be