|
Wushi van warmoes / fazantenpaté - vinigraitte van rode biet - mierikswortel & De Ryck Arend Winter
Wushi van warmoes / fazantenpaté / vinigraitte van rode biet /mierikswortel & De Ryck Arend Winter
Benodigdheden
- 100 g warmoes
- fazantenpaté
- 1 mierikswortel
- 100 g rode biet
- azijn
- olie
- 50 g walnoten
- 50 g appels
Bereidingswijze
- warmoes kort blancheren
- afkoelen in ijswater
- laten uitlekken
- fazantetanpaté snijden 5cm op 1 cm
- fazantenpaté stevig oprollen in de warmoes
- rodebiet koken
- mixen met azijn en olie (naar eigen smaak)
- mierikswortel mixen met citroen en room
- walnoten breken of mixen
- appel snijden in julienne
- whushi in het midden van het bord
- glaasje vinigraitte ernaast
- 3 druppeltjes mierikswortel vooraan op het bord
- vingraitte errond
- walnoten en appeltje op de whushi
Opdienen met De Ryck Arend Winter
www.brouwerijderyck.be