IJs van mozzarella en zonnegedroogde tomaten - foie gras prestige - mango - zoethout & Tripel Karmeliet

IJs van mozzarella en zonnegedroogde tomaten / foie gras prestige / mango / zoethout & Tripel Karmeliet
 

Benodigdheden

  • 300 g mozzarella
  • 300 g mozzarella vocht
  • 150 g room
  • 100 g zonnegedroogde tomaten
  • foie gras prestige (25g per persoon)
  • mango
  • zoethout

Bereidingswijze

  • mozarella, room, tomaten koken op klein vuur tot kaas mooi gesmolten is
  • mixen
  • door een zeeft gieten en goed uitwringen
  • laten afkoelen
  • in ijsmachine afwerken en invriezen
  • crème maken van verse rijpe mango
  • zoethout raspen met mes
  • foie gras snijden
  • bolleke ijs uitscheppen
  • foie ertegen
  • mango crème ervoor
  • beetje zoethout erop als garnituur

Opdienen met Tripel Karmeliet
www.bestbelgianspecialbeers.be