|
IJs van mozzarella en zonnegedroogde tomaten - foie gras prestige - mango - zoethout & Tripel Karmeliet
IJs van mozzarella en zonnegedroogde tomaten / foie gras prestige / mango / zoethout & Tripel Karmeliet
Benodigdheden
- 300 g mozzarella
- 300 g mozzarella vocht
- 150 g room
- 100 g zonnegedroogde tomaten
- foie gras prestige (25g per persoon)
- mango
- zoethout
Bereidingswijze
- mozarella, room, tomaten koken op klein vuur tot kaas mooi gesmolten is
- mixen
- door een zeeft gieten en goed uitwringen
- laten afkoelen
- in ijsmachine afwerken en invriezen
- crème maken van verse rijpe mango
- zoethout raspen met mes
- foie gras snijden
- bolleke ijs uitscheppen
- foie ertegen
- mango crème ervoor
- beetje zoethout erop als garnituur
Opdienen met Tripel Karmeliet
www.bestbelgianspecialbeers.be