|
Cochon de luxe! Varkenswangetjes - foie gras & Gaverhopke
Cochon de luxe! Varkenswangetjes / foie gras & Gaverhopke
Benodigdheden
- 1 varkenswangetje voor 2 à 3 personen
- appel (zoet zuur)
- schorseneer
- verse koriander
- zeezout
- peper
- Gaverhopke bier (blond)
- sirope de Liège
Bereidingswijze
- varkenswangetjes uurtje laten sudderen tot onder het kookpunt in Gaverhopke bier
- invormen in ronde vorm en goed laten afkoelen (nachtje)
- appel fijnsnijden
- schorseneer in reepjes fijnsnijden
- wangetjes fijnsnijden
- afwisselend op bord appel en wangetjes dakpans gewijs op elkaar leggen
- kruiden peper/zout
- schorseneer frituren en gebruiken als garnituur
- streepje sirope ervoor trekken met borstel
- takje verse koriander op de wangetjes, appel en schorseneer
Opdienen met Gaverhopke bier
www.tgaverhopke.be