Veurn' Ambachtse Beer Bite & Hommelbier

Veurn' Ambachtse Beer Bite & Hommelbier

Benodigdheden

  • Balkje ouderwetschen boerenpaté (4 cm op 1 cm)
  • rondje potjesvlees (diameter 2 cm)
  • balletje rillette
  • sesam
  • buikspek
  • stukje foie gras prestige
  • duizendblad
  • dovenetel bloempjes
  • bieslook
  • kaviaar van aardbeien
  • mango (verse, zachte)
  • aardpeerscheuten

Bereidingswijze

  • scheuten spoelen in koud water
  • 4-tal minutjes koken
  • bakken in boerenboter
  • peper en zout
  • rillette in sesam draaien
  • centraal op bordje leggen
  • prestige ernaast
  • kleine dobbelsteenthes mango snijden
  • bij de foie gras leggen
  • kaviaar ervoor
  • bieslook tegen kaviaar en mango
  • paté in buikspek draaien
  • vooraan op het bordjes leggen
  • potjesvlees erbij
  • afwerken met aardpeerscheuten duizendblad en dovenetel bloempjes

opdienen met Hommelbier
http://www.hommelbier.be/