|
Veurn' Ambachtse Beer Bite & Hommelbier
Veurn' Ambachtse Beer Bite & Hommelbier
Benodigdheden
- Balkje ouderwetschen boerenpaté (4 cm op 1 cm)
- rondje potjesvlees (diameter 2 cm)
- balletje rillette
- sesam
- buikspek
- stukje foie gras prestige
- duizendblad
- dovenetel bloempjes
- bieslook
- kaviaar van aardbeien
- mango (verse, zachte)
- aardpeerscheuten
Bereidingswijze
- scheuten spoelen in koud water
- 4-tal minutjes koken
- bakken in boerenboter
- peper en zout
- rillette in sesam draaien
- centraal op bordje leggen
- prestige ernaast
- kleine dobbelsteenthes mango snijden
- bij de foie gras leggen
- kaviaar ervoor
- bieslook tegen kaviaar en mango
- paté in buikspek draaien
- vooraan op het bordjes leggen
- potjesvlees erbij
- afwerken met aardpeerscheuten duizendblad en dovenetel bloempjes
opdienen met Hommelbier
http://www.hommelbier.be/