Dessert bierhapje van Foie gras prestige - verse aardbeien - creme Catalane - chocolade saus & gueuze lambic van Timmermans

Dessert bierhapje van Foie gras prestige / verse aardbeien / creme Catalane / chocolade saus & gueuze lambic van Timmermans

Benodigdheden 

  • Verse aardbeien
  • foie gras prestige
  • creme Catalane of creme brulé
  • chocolade tabletten
  • room
  • blaadjes munt

Bereidingswijze

  • aardbeien snijden
  • in 2 hoekjes van je bordje in waaiertjes openleggen
  • quenelle van creme Catalane in het midden van het bordje
  • 2 x 1/4 sneetjes foie gras prestige in de andere hoekjes
  • Chocolade tabletten smelten beetje room erbij
  • klein beetje chocolade saus over de aardbeien en foie gras gieten
  • afwerken met munt blaadjes

opdienen met een gueuze lambic van Timmermans
http://www.anthonymartin.be/nl/onze-bieren/timmermans/timmermans-gueuze-lambic.aspx