|
Dessert bierhapje van Foie gras prestige - verse aardbeien - creme Catalane - chocolade saus & gueuze lambic van Timmermans
Dessert bierhapje van Foie gras prestige / verse aardbeien / creme Catalane / chocolade saus & gueuze lambic van Timmermans
Benodigdheden
- Verse aardbeien
- foie gras prestige
- creme Catalane of creme brulé
- chocolade tabletten
- room
- blaadjes munt
Bereidingswijze
- aardbeien snijden
- in 2 hoekjes van je bordje in waaiertjes openleggen
- quenelle van creme Catalane in het midden van het bordje
- 2 x 1/4 sneetjes foie gras prestige in de andere hoekjes
- Chocolade tabletten smelten beetje room erbij
- klein beetje chocolade saus over de aardbeien en foie gras gieten
- afwerken met munt blaadjes
opdienen met een gueuze lambic van Timmermans
http://www.anthonymartin.be/nl/onze-bieren/timmermans/timmermans-gueuze-lambic.aspx