Zelfstandige Ondernemer van het Jaar

Beste bezoeker,
Met genoegen delen wij u mede dat Paté DE VEURN' AMBACHTSE en Eetcafé 't Potje Paté door een plaatselijke jury verkozen werd tot "De zelfstandige ondernemer van het jaar" van de regio en in Brussel verkozen werd als eindlaureaat.

Vriendelijke groeten,
Jan Missiaen


Gelauwerd in eigen dorp
Het Nieuwsblad, 27/1/2003Zelfstandig ondernemer van het jaar 2002 komt uit Alveringem
De Veurn' Ambachtse is een typisch familiebedrijf Jan Missiaen is verkozen tot zelfstandig ondernemer van het jaar 2002. Jan Missiaen is zaakvoerder van De Veurn' Ambachtse, een bedrijf in Alveringem dat producent is van 22 soorten paté. Hij stoot als laureaat door naar de nationale finale in Brussel.

De wedstrijd zelfstandig ondernemer van het jaar is een initiatief van het Liberaal Verbond voor Zelfstandigen (LVZ) en de KBC Bank en Verzekeringen.

,,Aan de hand van een hele reeks strenge criteria heeft uiteindelijk het bedrijf van zaakvoerder Jan Missiaen het gehaald. De bvba Veurn' Ambachtse is gestart in 1982 als een klein familiebedrijf. Ondertussen telt het bedrijf zeven arbeidskrachten. Het ambachtelijke karakter van de patés maakt het product zo specifiek in vergelijking met de vele industriële patés. Dit bedrijf is een typisch West-Vlaams familiebedrijf'', aldus juryvoorzitter Georges Lagrou. door Ronny VANHOOREN