Belgian Beer Bites 31/05/2011

 

 

Beste fijnproevers

 

Hoppas wordt Belgian Beer Bites (of simpelweg Bierhapjes)

Hoppas, ooit tijdens 'de week van de smaak' door Dolce Far Tutto  www.dolcemagazine.be gelanceerd, krijgt een nieuwe naam nl. Belgian Beer Bites.
De naam HOPPAS kwam van de combinatie van twee woorden nl. hop + tapas = HOPPAS.
Eigenlijk was de hoppas de Vlaamse variant van de Spaanse tapas, geserveerd met een streekbier. Onze firma won er zelfs een kookwedstrijd mee als "Hoeve Hoppa", mocht het voorstellen op Focus WTV en tijdens Het gala evenement van West-Vlaming van het jaar "100% West-Vlaams"!
Door "teveel" naamsverwarring met een Belgisch biertje werd een tijdje geleden beslist om er een nieuwe aantrekkelijk naam aan te geven.
Het principe blijft hetzelfde: je bestelt één van de "Beer Bites" die aangeboden worden in de zaak.
Je krijgt vervolgens een Belgische streekbier voorgeschoteld met een hapje dat bestaat uit een combinatie van onze producten. 

Momenteel serveren wij de Lindemans Kriek met een hapje van verse aardbeien / crème Catalane / Foie gras Prestige / chocoladesaus en ons huisbiertje 't Potje Bier met de kleine versie van ons bordje De Veurn' Ambachtse (foie gras, rillette, potjesvlees en paté).

Alle recepten vind je nog altijd terug op onze site!

Filet d' Anvers

Naast de Beer Bites suggesties kunnen wij u vanaf heden onze in het huis bereide Filet d' Anvers aanprijzen! Onze Filet d' Anvers wordt bereid volgens oude principes, ervaring en geduld. Momenteel wordt deze suggestie enkel aangeboden als portie met onze Chimichurie (recept Chimichuri zie site). 
Als de kaart opnieuw wordt vernieuwd (na onze jaarlijkse vakantie) wordt deze delicatesse erbij geplaatst.
(niet verkrijgbaar in de winkel wegens beperkte voorraad)
 

Nieuw in het assortiment

Flanders Paté


Deze gesteriliseerde half grove boerenpaté is verkrijgbaar in potjes van 180 gram. Dankzij deze verpakking is dit een ideaal idee voor geschenkmanden of andere cadeauverpakking. De Flanders Paté blijft ongeopend drie jaar houdbaar op kamertemperatuur. 

Hommelbier Paté

 

Boerenpaté met Hommelbier
 


Ons volledig assortiment zie site.

Vriendelijke groeten
Joris Missiaen
joris.missiaen@deveurnambachtse.be
www.deveurnambachtse.be uw bezoekje waard!

 

 

 

 

Bij De Veurn'Ambachtse kan u kiezen uit een ruim assortiment patés, terrines, verrines en foie gras: stuk voor stuk ambachtelijk bereid.

 

 

 

Ons assortiment

Notre assortiment

 

© 2011 De Veurn'Ambachtse - Kaatsspelstraat 5 - 8690 Alveringem - info@deveurnambachtse.be

U ontvangt deze mail omdat u ingeschreven bent op onze nieuwsbrief. U kan zich hier uitschrijven