Focus WTV Dries Vanhegen komt in ons ateljee kennismaken met onze producten en de Beer Bites (26/10/11)

 

Beste fijnproevers

Op woensdagochtend 26 oktober zijn er opnames van Tendens Goesting in ons ateljee + keuken.
Opnames gaan over Zuid-West-Vlaamse bieren en streekproducten.
Presentator Dries Vanhegen komt in ons ateljee kennismaken met onze producten en de Beer Bites.

We zijn vereerd u te melden dat samen met Stefaan Couttenye van 't Hommelhof (één van de meest gewaardeerde koks uit onze regio) Joris als tweede chef mag meewerken aan "Genieten in de Grensstreek". Dit is een samenwerkingsverband tussen Heuvelland, Poperinge, Alveringem en Vleteren. Gezien de nadruk komt te liggen op terroir, streekgerechten en streekproducten komen er twee chefs aan het woord die hun zaak en één van hun gerechtjes mogen voorstellen!
De uitzending is normaal gepland op 5 en 6 november.


Eerste foto’s van de reportage van Flanders Investment & trade

 

 


Bij De Veurn'Ambachtse kan u kiezen uit een ruim assortiment patés, terrines, verrines en foie gras: stuk voor stuk ambachtelijk bereid.

 

 

 

 

Ons assortiment

Notre assortiment
 

© 2011 De Veurn'Ambachtse - Kaatsspelstraat 5 - 8690 Alveringem - info@deveurnambachtse.be

U ontvangt deze mail omdat u ingeschreven bent op onze nieuwsbrief. U kan zich hier uitschrijven.