ZOMERMENU (35€/pp)

Charcuteriebordje uit ons atelier

*** 

Varkensentrecote met fris slaatje en frietjes

 *** 

Ijscreatie van ‘La glace de Fie’ of Dessertje van het huis

 

Kom langs 
en geniet

Kaatsspelstraat 1
8690 Alveringem
tel. 058 29 89 33

Open in juli en augustus van woensdag t.e.m. zondag van 10u tot ... 

Warme keuken open van 11u30 tot 14u30 en van 17u30 tot 20u30.

Eerstvolgend verlof:  vrijdag 27 september tot en met zondag 29 september

Restaurant - Carmen Missiaen

Anno 2000 werd het vroegere bankgebouw (daarvoor café de Zwaan) naast het productiehuis van De Veurn' Ambachtse aangekocht. Door de opleiding van Carmen (Hotelschool Spermalie te Koksijde) werd beslist om er een proefhuis van te maken en een klein patéwinkeltje. Carmen zorgt voor de ontvangst, terwijl Joris verantwoordelijk is voor het atelier en de keuken. Samen met hun team proberen zij u de best mogelijke service aan te bieden! 

Keuken - Joris Missiaen

De menukaart van ’t Potje Paté is mijn evolutie in de keuken. Een groeiende nieuwsgierigheid, op zoek naar perfecte producten, foodpairing en nieuwe kooktechnieken die eenvoudig worden toegepast. Het perfectioneren of gewoon verbeteren. Iedere dag onszelf in vraag stellen…

Kortom: mijn smaak, mijn visie!

Verfijnde gerechten

Door de groeiende kennis kwamen er meer en meer fijne gerechtjes bij vertrekkend van onze eigen producten. Voor de menu’s van ‘t Potje Paté hanteren wij dezelfde visie als bij ons atelier, namelijk creatief omspringen met ambachtelijke streekproducten en gastronomische delicatessen.
Alles wordt in eigen huis voorbereid en à la minuut klaargemaakt!  Wat op de kaart staat is met andere woorden gecontroleerde kwaliteit van A tot Z! 
In al onze gerechten staat het basisproduct centraal. Dit moet van topkwaliteit zijn en liefst uit eigen regio komen! 

For Foodies

Op de kaart van onze horecazaak staan natuurlijk de producten van ons atelier centraal. In het atelier gebeurt de mise-en-place van ons restaurant! Met onze eigen producten probeer ik creatief om te springen op een eenvoudige manier. Tonen aan klanten dat je met topproducten mooie, maar vooral lekkere gerechten kunt maken. Mensen aansporen om onze producten te kopen bij de plaatselijke slager of in de delicatessenzaak om de hoek en hen aan de slag te laten gaan in de eigen keuken. Ook andere horecazaken en collega’s overtuigen om streekproducten te gebruiken, want dit is de toekomst!